Credem că afacerea dvs. merită mai mult decât dezvoltarea web

Înțelegem pe deplin obiectivul dezvoltării web. Indiferent dacă doriți să generați întrebări sau doar doriți un profil pentru compania dvs. sau doriți să vindeți mărfuri cumpărătorilor, dezvoltăm site-uri web conform specificațiilor dvs.

Folosim platforme avansate de dezvoltare web precum PHP, Joomla, WordPress și Magento pentru a vă oferi cel mai bun site web. Am lucrat pentru mai mult de 500 de case de afaceri din 2014. Abordarea noastră cu experiență de proiectare web și cunoștințele avansate despre dezvoltarea site-urilor web vor genera cu siguranță noi afaceri pentru dvs. pe platforma globală de internet.

CMS prietenos cu SEO

Este un CMS prietenos cu SEO apreciat de diverse SMO/companii SEO, firme de marketing și multe altele. Unul dintre motivele majore care atrag mai mulți dezvoltatori către WordPress este că este absolut gratuit și se poate descărca și instala cu ușurință oricând și oriunde.  Serviciile noastre de dezvoltare web WordPress sunt la doar un clic distanță de dvs. Așa că grăbește-te și trimite întrebări.

Dacă sunteți o întreprindere mică, atunci aceasta este cea mai bună platformă pentru a vă crea site-ul web de vis. Acesta este o sursă deschisă și este disponibil gratuit. Puteți găsi în el teme fascinante care vă pot manifesta perfect afacerea.

Integrat cu woocommerce, cel mai bine este să creați un site de comerț electronic. Cu peste 1 milion de plugin-uri disponibile, aceasta este cu siguranță cea mai bună platformă pentru a crea site-uri web. Cu un gateway de plată integrat precum PayPal, vă oferă securitate maximă în timpul tranzacției.

Puteți obține personalizare completă în CSS-ul temei. Cu teme impresionante disponibile gratuit, vă va oferi site-ul la cele mai bune prețuri. Nu aveți nevoie de eforturi speciale când vine vorba de gestionarea acestui CMS.

 

Motive pentru a folosi WordPress

Eficient din punct de vedere al costurilor: Unul dintre motivele majore pentru a alege WordPress CMS este că este absolut gratuit de descărcat și instalat.

Teme impresionante: are nenumărate teme și module noi și impresionante, care ajută la oferirea unui aspect uimitor și profesional site-ului dvs. web.

Milioane de pluginuri gratuite: oferă milioane de pluginuri gratuite care ajută la adăugarea de noi funcții conform cerințelor clientului.

Ușor de manevrat: este foarte ușor de utilizat, iar o persoană cu puține cunoștințe de calculator îl poate învăța sau opera cu ușurință.

Ușor de integrat: un alt motiv principal pentru a utiliza acest CMS este că este foarte ușor să se integreze cu alte platforme și să ofere companiei tale oportunitatea de a deveni parte a procesului de afaceri.< /p>

Control total: vă oferă control complet asupra site-ului dvs. fără nicio interferență și îl puteți edita cu ușurință în funcție de nevoile dvs.

 

De ce ne luați în considerare?

  • Avem o echipă multitalentată
  • Suntem capabili să vă îndeplinim toate nevoile site-ului dvs. în perioada de timp stipulată
  • Oferim serviciile noastre la un preț accesibil
  • Nu facem niciodată compromisuri cu privire la calitatea lucrării
  • Nu vă oferim niciodată șansa de a vă plânge
  • Nu vă rupem niciodată încrederea și vă oferim exact munca pentru care plătiți

Cu dezvoltatorii noștri web cu experiență, veți obține cu siguranță site-ul web în conformitate cu specificațiile dvs.

 

Funcționalitatea contează mai mult decât funcțiile

Oferim Servicii SEO clienților noștri, astfel; proiectăm și dezvoltăm site-ul dvs. ținând cont de factorul de clasare și de algoritmul Google.