Dezvoltare portal de comerț electronic

Indiferent dacă conduceți o industrie mare, mică sau medie, puteți beneficia de Portale de comerț electronic. Pentru a atrage trafic uriaș și pentru a genera clienți potențiali noi pentru afacerea dvs., trebuie să aveți nevoie de un site web care să prezinte produsul dvs. publicului larg și să-l lase să cumpere conform nevoilor sale. Fără îndoială, o platformă de comerț electronic funcționează ca o poartă de acces pentru cumpărători pentru a face cumpărături online la un clic pe buton. Portalul de afaceri online este cel mai probabil de două tipuri:

  • Portal Business to Business (B2B)
  • Portal Business to Consumer (B2C)

A avea un portal de comerț electronic este obligatoriu, dar - de ce?

Este o întrebare de un milion de dolari la care trebuie să se răspundă înainte de a investi măcar un ban în acest proces. Aruncă o privire mai jos pentru a afla motivele.

Pentru a atrage mai mulți clienți

Cu siguranță, obiectivul principal al fiecărui om de afaceri este să genereze cât mai multe clienți potențiali pentru afacerea sa și un portal online te poate ajuta în acest sens. Se datorează faptului că un vă creează identitate pe World Wide Web, care este vizibilă pentru toată lumea. Prin urmare, vă ajută să generați mai mult trafic și să vă creșteți vânzările și profiturile.

Îmbunătățiți gradul de cunoaștere a mărcii

Branding of a company defines their status in the market among their customers and therefore one should give proper attention to it. Having an ecommerce portal can increase your credibility in the market and helps to win the trust of the customer.

 

Analytics

Prin intermediul unei platforme de comerț electronic, proprietarul unui magazin electronic poate gestiona cu ușurință campaniile de marketing și angajamentele clienților. V-a permis să înțelegeți în ce moment aveți nevoie de îmbunătățire și ce pași trebuie să faceți pentru aceasta.

 

Îmbunătățiți competența

Oferă comoditate cumpărătorului și vânzătorului, de asemenea, că li se permite să vândă și să cumpere de oriunde și în orice moment al zilei. Mărește funcționalitatea site-ului dvs. web și vă ajută să gestionați datele complete mai ușor decât oricând.

 

In concluzie

La final, acum puteți înțelege că a avea un portal web de comerț electronic este o necesitate pentru creșterea afacerii dvs. și, prin urmare, ar trebui să consultați Webclick® Digital Pvt. Ltd. pentru a lua serviciul nostru profesional de dezvoltare a portalului de comerț electronic în India.

 

Serviciile noastre de dezvoltare a portalului web de comerț electronic includ:

  • Proiectarea comerțului electronic
  • Personalizarea comerțului electronic cu sursă deschisă
  • Dezvoltare portal B2B și B2C
  • Instalați și configurați coșul de cumpărături online
  • Gateway de integrare a plăților
  • Link-uri și hartă site-ului potrivite pentru SEO
  • Proces de plată securizat
  • Întreținere și asistență

 

De ce suntem una din cele mai bune companie de dezvoltare a portalurilor de comerț electronic?

Experiență

Avem mai mult de 5 ani de experiență în proiectarea și dezvoltarea diferitelor site-uri web de comerț electronic pentru clienții noștri valoroși.

Apreciem timpul

Înțelegem că, dacă nu este la timp, își pierde din valoare și, prin urmare, ne terminăm întotdeauna munca la timp, fără nicio întârziere.

Suntem bugetați

Din 2014, am câștigat o mare apreciere în rândul clienților și ei ne știu foarte bine că taxăm doar pentru ceea ce facem. Prin urmare, sunt prietenoase cu portofelul.

Lucrăm în echipe mici

Avem o mână de designeri și dezvoltatori talentați, cunoscători de tehnologie și știu să facă față oricărei afecțiuni. Lucrăm întotdeauna în echipe mici, așa că nu există nicio șansă de eroare.

Asistență non-stop

Clienții noștri sunt valoroși pentru noi și facem întotdeauna tot posibilul pentru a menține o relație sănătoasă cu ei. Prin urmare, întreaga noastră echipă este întotdeauna disponibilă pentru dvs. chiar și după livrarea lucrării.