Credem că afacerea dvs. merită mai mult decât dezvoltarea web

Înțelegem pe deplin obiectivul dezvoltării web. Indiferent dacă doriți să furnizați servicii sau doriți să vindeți mărfuri cumpărătorilor, dezvoltăm site-uri web conform specificațiilor dvs.

Folosim platforme avansate de dezvoltare web precum PHP, Joomla, WordPress și Magento pentru a vă oferi cel mai bun site web. Am lucrat pentru mai mult de 300 de afaceri din 2014. Abordarea noastră cu experiență de proiectare web și cunoștințele avansate despre dezvoltarea site-urilor web vor genera cu siguranță rezultate pentru dvs. pe internet.

Ce oferim?

DEZVOLTARE CakePHP : Faceți un site web complex ușor cu Cake PHP. Bucurați-vă de toate caracteristicile sale care merită încercate pentru o experiență de neuitat pentru utilizator.

DEZVOLTARE PHP : Un instrument open source eficient care ne ajută să dezvoltăm un site care atrage mai mulți clienți decât oricare altul.

JOOMLA DEVELOPMENT : Un CMS premiat folosit de milioane de dezvoltatori și este foarte ușor de utilizat chiar și pentru o persoană netehnică.

DEZVOLTARE WORDPRESS : WordPress – un CMS faimos la nivel mondial cu o mulțime de dezvoltatori, oferă o bună platformă pentru site-ul dvs.

DRUPAL DEVELOPMENT : Unul dintre sistemele populare de gestionare a conținutului care ajută la personalizarea completă către site-ul dvs.

DEZVOLTARE MAGENTO : Ajută la dezvoltarea unui magazin electronic impecabil și eficient pentru dvs. afaceri.

Dezvoltare portal B2B : Acest lucru vă va ajuta să vă promovați afacerea la nivel mondial, ceea ce în rezultat extinde afacerea dvs.

Dezvoltare personalizată : Aceasta va oferi utilizatorilor o flexibilitate completă, astfel încât aceștia să o poată edita conform cerințelor lor.

Tehnologie avansata

Suntem experți în utilizarea HTML 5 și CSS 3 avansat. Utilizând acestea, ne dezvoltăm site-urile web pe platforme open source, astfel încât să puteți obține cu ușurință soluții rentabile. Abordarea noastră avansată vă va ajuta să obțineți o experiență de navigare rapidă și un timp de funcționare ridicat.

Utilizam Cake PHP pentru a vă dezvolta site-ul web care ușurează aplicațiile sau navigarea. Cu acest cadru modern, creăm un site web pentru clienții noștri, care nu este doar frumos, ci și funcțional avansat.

Cu timpul, ne perfecționăm și abilitățile pentru a adopta noile schimbări care apar pe piață. Vă asigurăm că site-ul final pe care îl livrăm va fi cel mai bun pentru suma plătită.

Sistem de management al conținutului

Folosim sisteme de management al conținutului în timp ce ne dezvoltăm site-urile web. Folosim Joomla și WordPress în timp ce ne dezvoltăm site-urile web, astfel încât acestea să poată fi gestionate cu ușurință. Folosim aceste platforme open source, astfel încât să nu vă faceți griji cu privire la actualizarea conținutului și la încărcarea produselor.

Pe lângă aceasta, suntem și specializați în dezvoltarea web PHP. Dacă aveți nevoie de dezvoltare eficientă a portalului B2B sau a unui site web B2C, atunci suntem capabili să vă oferim și acestea. Echipa noastră experimentată de dezvoltatori PHP vă va oferi site-ul final, conform specificațiilor dvs.

 

Un design grozav nu poate fi doar baza unui site web de succes; De asemenea, trebuie să fie bogat în funcții, sigur și ușor de navigat. Majoritatea oamenilor ignoră faptul că dezvoltarea este o parte integrantă care completează proiectarea.

  • Un site web bine codificat va oferi utilizatorului o experiență plăcută și fără probleme.
  • Motoarele de căutare vor iubi site-ul dvs. dacă are toate codurile necesare pentru structura sa.
  • Pata potrivită de culoare și cod și veți vedea progresul în cel mai scurt timp.
  • Folosirea codurilor corecte pe site nu numai că vor creea un site web de succes, ci și o experiență mai bună pentru clienți.
  • Vă face site-ul dvs. web rapid, ușor de utilizat și optimizat pentru motorul de căutare.

Dezvoltare PHP Cake

Cake PHP este un cadru web folosit de dezvoltatori pentru a face chiar și cel mai complex design unul mai ușor. Tehnologia este foarte avansată și folosită de fiecare tocilar al tehnologiei pentru a adăuga viață site-ului. În zilele noastre, dacă vrei să învingi concurența din lumea online, trebuie să creezi o platformă online puternică pentru afacerea ta, iar proiectarea și codificarea corectă contează.

Cake PHP este un cadru open-source care dă viață proiectului și îl îmbunătățește definitiv. Cu utilizarea sa în dezvoltare, se pot experimenta beneficii precum compatibilitate bună, validare încorporată, dezinfectare a datelor, e-mail, cookie, securitate, sesiuni și componente de gestionare a cererilor, generare de cod, schele pentru aplicații, vizualizare ajutătoare prin AJAX, JavaScript, HTML Formulare și ce altceva nu.

Folosim acest cadru web avansat în fiecare dintre proiectele noastre pentru a oferi clientului nostru un site web prietenos cu codul. Dacă doriți să experimentați adevărata excelență, trebuie doar să ne contactați pentru a obține fără să vă distrugeți măcar băncile.