Proiectare site-uri web responsive – Tehnologia New Age

Proiectăm site-uri web compatibile cu dispozitivele mobile. Aceasta este o tehnologie avansată în care site-ul web se poate adapta la orice dimensiune de ecran. Prin aceasta, vizitatorii beneficiază de flexibilitate pentru a vă accesa site-ul web de pe gadgeturi mobile, tablete și telefoane . Soluțiile noastre web inteligente vor duce afacerea dvs. online la un nivel avansat. Designerii noștri vor decora cu bannere și imagini impresionante. Îți vor face site-ul impresionant, să arate bine făcut și să se simtă bine făcut. Navigarea ușor de utilizat și interfața interactivă vor adăuga mai multe stele site-ului dvs.
În zilele noastre, trăim într-o lume în care smartphone-urile au devenit o parte importantă a vieții tuturor. Iar oamenilor le place să facă aproape toate activitățile prin intermediul gadgeturilor lor, fie că este vorba despre cumpărături, partajare sau orice altceva. Deci, pentru afacerea dvs., este necesar ca site-ul dvs. să fie responsiv , în caz contrar, pierdem un număr de clienți, ceea ce duce la o pierdere uriașă pentru afacerea dvs.

Motive pentru care să alegi un website responsive pentru afacerea ta

1 2 3 4, 1 2 3 4

Mobile-Friendly:

Unul dintre motivele principale pentru a alege un design receptiv pentru site-ul dvs. este că acesta poate funcționa pe aproape orice dispozitiv. Datorită proprietății sale adaptate pentru dispozitive mobile, nu trebuie să creați un site separat pentru mobil. Un site este suficient pentru toate dispozitivele.

Salvează timp si bani:

Dacă creați două site-uri diferite, unul pentru desktop, altul pentru mobil, atunci consumă și mai mult timp și bani. În afară de aceasta, în modelele responsive, trebuie doar să-l creați o dată și își poate ajusta automat dimensiunea conform ecranului. Este foarte ușor de gestionat și, de asemenea, economisește timp și bani.

Atrage mai mulți clienți:

Majoritatea oamenilor folosesc dispozitivul mobil pentru a accesa site-ul dvs. web în loc de computerul lor și, dacă site-ul dvs. este mobilresponsiv, astfel încât să poată atrage mai mulți clienți decât orice alt site.

Crește-ți vizibilitatea ta:

Site-ul dvs. web are succes doar dacă este plasat în partea de sus a Google search-ului. Dacă site-ul dvs. este receptiv pentru dispozitive mobile, atunci acesta atrage un trafic uriaș, ceea ce îi crește automat clasarea.
Calități care ne diferențiază de mulțime

Enumerând:

  • Servicii profesionale
  • Echipă cu experiență
  • Satisfacția clientului
  • Preț accesibil
  • Fără întârziere în livrarea proiectului dvs.
Mutați-vă atenția de la aplicația mobilă la designul prietenos cu dispozitivele mobile
  • Măriți-vă acoperirea publicului și optimizați-vă site-ul și pentru desktop și mobil. Este important în zilele noastre pentru că un design receptiv poate atrage atenția clienților, ajută motoarele de căutare să vă acceseze cu crawlere site-ul și să vă reducă costurile de întreținere.
  • Când ai opțiunea de a ucide două păsări dintr-o singură lovitură, de ce să irosești una în plus? Nu l-ai primit încă? Așteptă! Ceea ce ne referim pur și simplu este când poți alege un design receptiv care se potrivește tuturor ecranelor de ce să nu o faci; Deci, alegerea unor modele diferite pentru diferite dispozitive nu are niciun sens, nu-i așa?