Cu ce ne mai ocupam? Siiiiiiiiiiimplu... Ai o lista mai jos:

Putem să construim site-uri de la zero după cerinţele şi specificaţiile clientului sau putem realiza site-uri după design-uri prestabilite din care puteţi alege. De exemplu; vă punem la dispoziţie cinci design-uri diferite prestabilite pentru site şi puteţi alege cum să arate site-ul dumneavoastră.

În cazul în care deţineţi deja un site şi doriţi eventuale modificări specifice identificate de dumneavoastră sau care sunt necesare în urma unui audit prealabil, noi ne vom ocupa de ele. Aceste modificări pot fi de ordin tehnic sau al aspectului.

Acest serviciu se referă la optimizarea site-ului pentru a creşte vizibilitatea acestuia în motoarele de căutare (în special Google) şi a atrage mai mult trafic spre site-ul dumneavoastră. Această optimizare se face on page şi off page, aşa cum am menţionat anterior, şi oferă o autoritate mai bună faţă de motoarele de căutare, iar atunci când se caută pe Google un anumit cuvânt cheie, sau un set de cuvinte cheie specifice, site-ul dumneavoastră să apară între primele rezultate.

Dacă aveţi deja conturi pe reţelele de socializare, precum Facebook sau Instagram, ne vom ocupa de publicarea de materiale foto sau text, fie realizate de noi fie pe care ni le puneţi dumneavoastră la dispoziţie.

Un logo este un element vizual exraordinar de important pentru orice brand sau companie. Acesta este primul element care atrage atenţia clientului şi care rămâne în subconştientul acestuia. Logo-ul este partea integrantă din orice brand. Un logo bun este primul element vizual care va diferenţia compania dumneavoastră faţă de concurenţă.

Orice site sau blog are nevoie în primul rând de conţinut text. În acest sens, în funcţie de domeniu, este necesară publicarea de articole care să descrie sau să facă referire la afacerea dumneavoastră. Aceste articole sunt scrise de o persoană specializată şi publicate pe site, iar articolele pot consta fie în descrierea activităţii afacerii dumneavoastră, fie relatarea de informaţii relevante din domeniul în care activaţi. Redactarea şi publicarea de articole este importantă atât din punct de vedere al motoarelor de căutare cât şi al potenţialilor clienţi. De asemenea, în acest serviciu pot intra şi comunicate de presă atunci când aveţi ceva specific de transmis publicului.

 

Articolele vor fi redactate fie prin cercetare proprie a content writer-ului fie pe baza anumitor informaţii pe care dumneavoastră le veţi transmite şi se va construi un articol în jurul cuvintelor cheie sau a informaţiilor dorite.

Pentru ca un site să fie funcţional are nevoie să fie găzduit pe un server. Tot conţinutul şi toate fişierele unui site sunt puse pe un server suficient de puternic pentru a susţine un flux mare de oameni şi să redea elementele site-ului cât mai rapid vizitatorilor. Cu cât numărul de vizitatori este mai mare, cu atât este nevoie de un server mai puternic pentru a susţine fluxul de vizitatori. Atât serverul cât şi site-ul au nevoie de mentenanţă periodică deoarece internetul este într-o continuă evoluţie, iar site-urile trebuie să ţină pasul cu această evoluţie.

În acest serviciu sunt incluse construirea unui logo, realizarea de banere publicitare, editare foto cu diverse elemente care să atragă atenţia publicului şi care să reflecte cât mai bine afacerea dumneavoastră. Se vor crea sau edita imagini care să vă diferenţieze faţă de concurenţă.

Acest serviciu este foarte important din mai multe puncte de vedere. Pe deoparte creează expunere pentru afacerea dumneavoastră unor persoane noi care altfel nu ar fi avut ocazia de a interacţiona cu brandul dumneavoastră. De asemenea, aceste articole publicate în 60 de ziare online sunt extraordinar de importante şi pentru site în sine, pentru autoritatea pe care o oferă motoarelor de căutare. Faptul că atât de multe site-uri diferite fac referinţă la site-ul dumneavoastră automat motoarele de căutare vor considera brandul dumneavoastră interesant şi îl va afişa mai multor persoane atunci când acestea introduc în  motorul de căutare cuvinte cheie relevante afacerii dumneavoastră. A se vedea anexa 5 pentru lista de ziare.

Simpla publicare a unui material pe pagina proprie de Facebook nu este suficientă pentru a crea un impact masiv şi a ajunge la persoanele ţintă. De aceea, pentru ca o postare să devină virală şi să ajungă la cât mai mulţi oameni cu putinţă este nevoie de un boost al distribuirilor, iar aici intervenim noi. Vom distribui aceste postări în grupuri locale sau naţionale care împreună cumulează peste 1 milion de membri.

 

Astfel, informaţia pe care doriţi s-o transmiteţi ajunge la un număr foarte mare de oameni şi ajută mult la creşterea activităţii pe propria pagină de Facebook. În urma distribuirilor în grupuri impactul natural al paginii va creşte şi el odată cu trecerea timpului.

Oricine are ceva de oferit sau de transmis are nevoie de un public numeros pentru a i se adresa. Cu cât numărul de urmăritori este mai mare, cu atât încredrea faţă de afacerea dumneavoastră va creşte. Un brand cu 1000 de urmăritori pe Facebook şi/sau Instagram oferă mai puţină încredere potenţialului client decât un brand cu 10000 de urmăritori. Pe lângă beneficiul evident pe care un număr mai mare de oameni îl oferă afacerii dumneavoastră, acest număr mare de urmăritori are şi un efect psihologic asupra potenţialilor clienţi care tind să se alăture mai uşor unei mulţimi deja existente.

La fel ca şi în cazul numărului de urmăritori, numărul de like-uri la postări are un impact atât pentru a primi autoritate din partea Facebook/Instagram şi a afişa informaţia dorită în mod natural potenţialilor clienţi, acest lucru are şi un impact psihologic asupra oamenilor. Cu cât numărul de like-uri şi interacţiunea este mai mare, cu atât mai bine din toate punctele de vedere.

Sărbătorile reprezintă o ocazie excelentă de a vă face o expunere mare fără ca oamenii s-o considere drept publicitate agresivă sau intruzivă. Oricărei persoane îi face plăcere să primească o urare cu ocazia unei sărbători importante, iar cu cât impactul vizual al urării este mai ingenios sau, în funcţie de context, mai amuzant cu atât şansa ca omul să interacţioneze şi să distribuie materialul creşte, iar astfel creşte şi expunerea afacerii dumneavoastră în mod natural. Nu trebuie sub nicio formă neglijată importanţa urărilor de sărbători.

Beneficiile acestui serviciu sunt similare cu cele ale serviciului de publicare articole în ziare online. Prin intermediul paginii Actualităţi Vâlcene, dar şi al altor pagini specifice, se ajunge la un public pe care altfel ar fi greu să îl atingeţi. Materialele dorite vor fi publicate pe Actualităţi Vâlcene, distribuite unui public diferit faţă de cel pe care-l aveţi în mod obişnuit, iar acest lucru va ajuta şi la obţinerea unui plus de autoritate din partea Facebook.

Acest serviciu este deosebit de important pentru o afacere locală. Majoritatea afacerilor locale au o locație fizică, o adresă postală unde clienții vin pentru a cumpăra bunuri sau servicii. Asadar, primul pas ca un potențial client să cumpere este să vă găsească. Pe hartă. Adica pe Google Maps – cea mai folosită hartă pentru indicații.

 

Înregistrările din Google My Business sunt afişate deasupra rezultatelor standard ale căutării, ceea ce înseamnă că firmele afişate acolo au o prezenţă mai mare şi beneficiază de o expunere sporită. De asemenea, este posibil să fie afişat atât în înregistrările Google My Business, cât şi în rezultatele standard ale căutării, ceea ce înseamnă două listări de pe prima pagină în loc de una pentru afacerea dumneavoastră.

 

Pagina Google My Business permite afacerii dumneavoastră să obtină păreri, comentarii şi recenzii de la clienţi despre afacere, serviciile sau produsele oferite (iar aici intervine serviciul oferit în continuare). Google My Business este o altfel de carte de vizită a unei afaceri şi în special a uneia locale.

După cum spuneam, Google My Business oferă oamenilor posibilitatea de a da note şi a lăsa recenzii despre afacerea sau serviciile pe care le oferiţi. Acest lucru este valabil şi pentru Facebook, iar noi ne putem ocupa de creşterea numărului de note maxime (5*) şi scrierea de recenzii favorabile pentru afacerea sau serviciile dumneavoastră.

Dacă aveţi anumite produse de vânzare, crearea unui magazin online este absolut necesară pentru a vă dezvolta afacerea şi a vinde cât mai multe produse. În ultimii ani, tot mai multe afaceri au fost obligate să-şi mute activitatea în mediul online, astfel că un  magazin online este indispensabil atunci când aveţi un produs de vânzare. Tot mai mulţi români preferă să cumpere online decât să meargă în magazinele fizice.

 

Aşadar, noi vă putem construi un magazin online prin intermediul căruia să ajungeţi mai uşor la potenţialii clienţi şi pe care-l putem promova prin intermediul canalelor descrise la punctele anterioare. A se vedea anexa 6 pentru exemplu de ofertă creare magazin online.