Fără îndoială, Portalul de recrutare este unul dintre cele mai populare instrumente folosite de companiile de recrutare din întreaga lume. Poate ajuta compania să găsească candidatul potrivit și persoana care caută un loc de muncă pentru a obține o oportunitate excelentă pentru cariera lor. Dacă, de asemenea, doriți să pășiți în această industrie și să căutați o Companie de dezvoltare a portalului de recrutare bine reputată din Delhi, Webclick® Digital Pvt. Ltd. este cea pe care trebuie să o vizitați. Avem expertiză în diferite portaluri de locuri de muncă.

Economiseți-vă timp

Găsirea locului de muncă potrivit pentru un angajat și a candidatului potrivit pentru un angajator este de fapt o sarcină obositoare, care necesită cunoștințe vaste și investiții în termeni de timp. Timpul este bani pe care nu-l poți irosi pentru a face tot ceea ce poți face chiar și cu un singur clic. Da, ați auzit bine,

Acoperire largă pentru angajator și angajați

Portalul de recrutare ajută angajatorul să-și extindă gama de găsire a candidatului pentru desemnarea oferită și, în același timp, îi permite angajatului să găsească locul de muncă potrivit fără limite.

 

Actualizări regulate

Vă permite să primiți actualizări regulate despre noi locuri de muncă și noi CV-uri încărcate pe site. Puteți chiar să primiți o notificare regulată pentru noile actualizări prin e-mail.

În concluzie din cele de mai sus, este clar că Portalul de Recrutare are o mulțime de beneficii de oferit atât companiei, cât și candidatului. Ce mai astepti? Consultați o companie de top pentru a-și luaServiciul de dezvoltare a portalului de recrutare în India profesional și bugetat.

 

Ce vă permite să faceți un portal de recrutare?

 • Permite angajatorilor și angajaților să se înregistreze
 • Angajatorul permite postarea de locuri de muncă și CV-urile actualizate ale angajaților
 • Permite conectarea online cu compania sau candidatul
 • Cu ajutorul portalului de locuri de muncă, puteți căuta locuri de muncă după locația preferată, abilitățile și calificarea dvs.
 • Control administrativ pentru a adăuga, modifica și elimina orice angajat sau angajator
 • Integrarea site-ului cu gateway-uri de plată de încredere

 

Angajați Webclick® Digital Pvt. Ltd. Pentru servicii de dezvoltare portal de recrutare – De ce?

 • Ne concentrăm pe rezultate
 • Asistență și consiliere după vânzare
 • Luăm durerea de cap a proiectului dvs.
 • Deschidem porțile oportunităților de afaceri
 • Ușor de contactat prin telefon, e-mail și chiar față în față

Avem talent, pasiune și ambiție de a lucra; prin urmare, dorim să ne alegeți cacompania de dezvoltare a portalului de recrutare din India. Suntem întotdeauna acolo pentru a vă oferi cea mai bună soluție conform nevoilor afacerii dvs. într-un interval de timp și preț promis.