Aveți încredere în noi pentru servicii de dezvoltare web B2C de înaltă funcționalitate”

Căutați o companie de dezvoltare web B2C binecunoscută în Delhi? Dacă da, atunci  Webclick® Digital Pvt. Ltd. are soluția pentru toate nevoile dvs. legate de site-ul dvs. web. Oferim soluții de vârf pentru a vă vinde produsele direct consumatorului, fără nicio interfață terță parte.

În ziua de azi, când tendința de cumpărături online crește rapid, trebuie să alegeți un serviciu de dezvoltare portal B2C. Site-ul web B2C este practic un site de comerț electronic mare. utilizarea utilizatorului final cumpără direct articole și mărfuri prin tranzacții online. Suntem  companie de dezvoltare web B2C specializati în India și înțelegem pe deplin cerințele pieței.

În zilele noastre, internetul joacă un rol de remediere în viața noastră și, prin urmare, a avea un portal educațional este o necesitate pentru a crește implicarea studenților pentru a oferi cele mai bune informații despre cursurile lor la care doresc să ia admitere. Aceste portaluri educaționale vă permit să vă înregistrați online pentru orice test și examen și chiar să vă înscrieți pentru studii superioare pentru un anumit curs. Înainte de a începe, iată câteva beneficii ale educației Dezvoltarea site-ului,pe care ar trebui să-l cunoașteți, așa că, aruncați o privire mai jos și înțelegeți-l bine.
 • Îți economisește mult timp
 • Vă permite să participați online
 • Înregistrare online pentru test și examen
 • Bibliotecă de materiale de curs și evaluări
 • Crearea de comunități și forumuri online
 • Rapoarte și cataloage

Serviciul nostru de dezvoltare a portalului web educațional include

Panou de administrare

Concepem un panou de administrare special dedicat membrilor facultății pentru a adăuga, schimba sau modifica o parolă sau orice altă informație.

Circulație

Folosim diverse instrumente care vă ajută să obțineți detalii complete despre diferite cursuri și, de asemenea, vă permit să gestionați programa și circulația.

Calendar de activități

Oferim un calendar de activități bine pregătit, care vă oferă detalii complete despre evenimentele educaționale viitoare, cum ar fi datele examenelor sau rezultatelor.

Sistem de gestionare a feedback-ului

Oferim pe site-ul dvs. o coloană de feedback care le permite studenților să-și dea feedback și să își adreseze întrebări.

Galeria elevilor

O galerie pentru studenți bine gestionată, care este plină de imagini legate de evenimente sau note educaționale sau orice altceva legat de educație, care este gestionată de studenți.

Examinare și actualizări

Se poate oferi cu ușurință recenzii și să obțină orice informații legate de educație de pe aceste portaluri, înregistrându-se cu ușurință pe ele.

Oportunități de angajare

De asemenea, poate oferi un colț al știrilor despre deschiderea locurilor de muncă despre instituție, voluntari sau locuri de muncă bazate pe cercetare. Este ca fluxul de știri care oferă știri complete despre noi oportunități de angajare.

Gateway de plată securizat

Oferim, de asemenea, o poartă de plată sigură și securizată pentru portalul dvs. de educație pentru a primi și a plăti taxe online.

Deci, ce mai aștepți? A avea un Web Portal pentru educație este esențial și pentru acest lucru, ar trebui să consultați o companie de încredere, care oferăServiciul de dezvoltare a portalului web de educație profesională în India la un preț prietenos cu portofelul.

 

De ce să alegeți Webclick® Digital Pvt. Ltd. Pentru dezvoltarea site-ului web pentru educație?

 • Oferim o experiență largă
 • Designeri talentați și amp; dezvoltatori experți
 • Oferim cel mai bun preț
 • Facem ceea ce ne angajăm
 • Pasiunea, dedicarea și responsabilitatea sunt virtutea noastră