ALex vă urează bun venit!

Un design vesel și jucăuș!

Un SEO excepțional!

Optimizare SEO - Servicii Profesionale

Fluența în dezvoltarea web este o necesitate pentru a vă etala site-ul cu stil, deoarece aceasta are grijă de toate funcțiile sale și îl ajută să funcționeze precum magia. Suntem pasionați de arhitectura celor mai bune soluții digitale pentru a vă satisface nevoile. Avem instrumente unice și minți creative pentru a obține satisfacția maximă a clienților.

02

Proiectarea unui site web impresionant este una, iar generarea de potențiali clienți prin intermediul acestuia este alta. Contactați-ne pentru a obține un preț accesibil. Suntem capabili să îmbunătățim clasarea și vizibilitatea site-ului dvs. Folosim o abordare bine planificată pentru configurarea SEO, astfel încât site-ul dvs. să fie în topul căutărilor pentru cuvintele cheie dorite.

03

Oferim cele mai bune servicii de marketing digital din România, care acoperă toate aspectele și vă ajută să obțineți target-ul dorit. SEO este metoda de a atrage clienți pe site-ul dvs., iar SMO este metoda prin care îi ținem conectați cu business-ul dvs. pentru o perioadă lungă. Tendința afacerilor online pare să se îndrepte mai departe în conturarea viitorului perfect și, prin urmare, este important să aveți o poziție pe search-ul Google și vă vom ajuta să obțineți acest lucru.

04

Una din cele mai bune companii de proiectare web.

Proiectare web excelentă pentru afacerea dvs. online de la o companie de proiectare web serioasă.

Clientul nostru, stapanul nostru!

Soluțiile noastre web accesibile ne impresionează clienții. Suntem o soluție unică pentru toate nevoile dvs. legate de partea web. Echipa noastră experimentată, inovatoare și dedicată va oferi cu siguranță site-ul dvs. mult visat. Știm că piața este competitivă. Ca una din cele mai bune compani de design de site-uri web, strategiile noastre de marketing pe internet bine planificate vă vor ajuta să vă evidențiați din mulțime. Cu siguranță vei apărea în topul căutărilor cu optimizările noastre eficiente.
Firma noastră este capabilă să vă ofere soluții de proiectare web complet personalizate. Abordarea noastră SEO și interfața prietenoasă cu utilizatorul vă vor oferi cea mai uimitoare experiență web. Fiind una din cele mai bune compani de proiectare de site-uri web din România, suntem specializați în proiectarea de site-uri web receptive. Abordarea noastră avansată și experiența vastă vă vor plasa în topul căutărilor.

Website Design

Ecommerce

Realizare Web

Realizare Web PHP

Facebook ADS

Realizare Web Custom

Marketing Digital

Promovare Google

De ce noi??

Ne limităm la 3 motive:

,,Nu mai vinde. Incepe sa ajuti''

Noi, după asta ne ghidăm, cu acest gând în minte am reușit să avem acum clienți mulțumiți, care ne recomandă peste tot. Din pâcate, nu știm de alții, noi știm de noi.

100%

Clienți mulțumiți!

100%

Website-uri optimizate!

100%

Zâmbete câștigate!

Câteva recenzii:

Lasă-ne să te ajutăm sa intri în top-ul căutărilor.

Strategiile noastre îți vor aduce rezultate dincolo de orbita percepției!

Câteva dintre realizările noastre:

Și aici doar din partea de web design:

Hai să planificăm împreună succesul tău!

Desigur, te așteptâm si fizic la o cafea și un loc cald pentru planificare.

Ne poți găsi la Adresa:
--Aleea Olăneşti, numărul 6,
--Bloc 9, Scara C, Apartament 1,
--municipiul Râmnicu Vâlcea.

Aici, vom pune împreună, pas cu pas, demo-ul, apoi însuși proiectul tău pe orbită.

Sincer? Aici depinde de o serie de factori. Deoarece fiecare website e unic în funcție de cerințele tale.

Da o facem. Dorim satisfacția clienților și oferim asistență non-stop timp de un an. Aceasta acoperă de la securitatea site-ului, managementul serverului până la adăugarea, ștergerea și modificarea textului/ imaginilor.
NU, nu o să vă constrangem. Avem propriul nostru server dedicat, dacă doriți, putem găzdui site-ul dumneavoastră pe acesta, iar dacă aveți o preferință specifică, aveți libertatea de a alege orice serviciu de găzduire doriți.

 

Da, ne ocupă de fiecare aspect pentru configurarea cautării.

Da putem. Pentru asta suntem cunoscuți. Doar împărtășiți cerințele dumneavoastră cu experții noștri și ei vă vor sugera cele mai recente modele, încărcate cu funcții avansate pentru acestea.
Da, poți. Faceți clic pe portofoliul nostru de site-uri pentru a căuta cele mai bune design-uri pe care le-am făcut până azi.

WordPress, dar codăm si de la zero, însă prețurile diferă.

Orice ține de design web.